Curasept ADS Implant 0,20% CHX + HA+ PVP-VA

Mondspoeling 0.20% CHX is een vernieuwde en effectief mondspoelmiddel voor kortdurend, intensief gebruik tot 10 dagen op basis van 0.20% chloorhexidine (CHX) en het gepatenteerde Anti Discoloration System (ADS). Curasept ADS Implant is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Curasept ADS Implant 0,20% CHX + HA+ PVP-VA

Verkrijgbaar: deonlinedrogist.nl of plein.nl

Bevat hyaluronzuur (HA) en de innovatieve co-polymer polyvinylpyrrolidone-vinyl (PVP-VA) wat het tandvlees en het mondslijmvlies beschermt.

Deze ADS Implant Mondspoeling van Curasept wordt geadviseerd te gebruiken tijdens en na implantaat procedures, na complexe tandextracties, botregeneratie procedures, bij gingivitis/parodontitis (ontstoken tandvlees) en in die gevallen waar snelle wondgenezing gewenst is.

Anti Discoloration System (ADS) vermindert het ontstaan van tandverkleuringen en smaakverlies door de twee chemische reacties die leiden tot pigmentatie (verkleuringen) af te remmen, zonder hierbij de anti-plak werking in de weg te zitten. Daarbij is deze mondspoeling voorzien van hyaluronzuur (HA) en de innovatieve co-polymer polyvinylpyrrolidone-vinyl (PVP-VA). Deze twee ingrediënten zorgen er samen voor dat er een beschermend laagje wordt aangebracht op het tandvlees en mondslijmvlies. Dit laagje ondersteunt het weefselregeneratieproces en helpt bij ontstekingsreacties.

Curasept ADS Implant is een medische hulpmiddel, lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Gebruik

Spoel de mond gedurende minimaal 1 minuut met 10ml (eetlepel) onverdund product na de normale mondhygiëne. Aanbevolen wordt na gebruik gedurende 30 minuten niet te eten of te drinken of opnieuw de mond te spoelen. Gedurende 7-10 dagen gebruiken; mocht het nodig zijn het gebruik voort te zetten, overleg dan met uw tandarts of mondhygiënist.

Waarschuwing
Niet doorslikken. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele, donkere plek. Bevat natriumbisulfiet.

Ingrediënten

Purified Water, Xylitol, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, PVP/VA Copolymer, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Chlorhexidine Digluconate (0.20%), Sodium Benzoate, Aroma, Poloxamer 407, Sodium Metabisulfite, Citric Acid, C.I. 42090, C.I. 17200.