Curasept Gel – Tandpasta – 0,12% chx- 75 ml

Voor langdurig gebruik. Ideaal als ondersteuning voor de behandeling van gingivitis/parodontitis (ontstoken tandvlees), mucositis (ontstoken mondslijmvlies) en peri-implantitis (ontstekingen rondom implantaten). De gel-pasta is hiermee zeer geschikt voor mensen die een prothese, orthodontisch apparatuur of implantaten dragen, maar ook voor iedereen met extra gevoelig tandvlees.

Gel – Tandpasta – 0,12% chx- 75 ml

Verkrijgbaar: deonlinedrogist.nl of plein.nl

Curasept ADS 712 Gel-Tandpasta 0.12% CHX is een intensief beschermende gel-tandpasta voor langduriger gebruik tot 3 maanden op basis van 0.12% chloorhexidine (CHX) en het innovatieve en gepatenteerde Anti Discoloration System (ADS). Dit systeem vermindert het ontstaan van tandverkleuringen en smaakverlies door de twee chemische reacties die leiden tot pigmentatie (verkleuringen) af te remmen, zonder hierbij de anti-plak werking in de weg te zitten. Bovendien geniet u dankzij de afwezigheid van alcohol van een irritatievrije poetsbeurt zonder branderig gevoel na afloop.

Gebruik

Niet inslikken. Bevat sodium metabisulfide. Bewaren op een koele, donkere plaats. 
Tweemaal daags de tanden poetsen gedurende 2 minuten, gebruiken als gewone tandpasta.

Ingrediënten

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Cellulose Gum, Chlorhexidine Digluconate, Ascorbic Acid, Sodium Metabisulfite, Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Sodium Citrate, C.I.42090.