Curasept AfteRapid DNA Beschermende Gel

Een snelle pijnverlichter die makkelijk aan te brengen is. Curasept AfteRapid Gel vormt een beschermend laagje op de aft en helpt zo bij het herstel van het mondslijmvlies. Dankzij de combinatie van slijmvlieshechtende polymeren, DNA en hyaluronzuur verkort deze beschermende Gel de genezingstijd. Gebruik van de gel samen met Curasept AfteRapid Mondspoeling versterkt het behandeleffect. Ideaal voor lokale toepassing bij meerdere of terugkerende aften.

Lees de volledige omschrijving

Curasept AfteRapid Beschermende Gel (10 ml)

Een snelle pijnverlichter die makkelijk aan te brengen is. Curasept AfteRapid Gel vormt een beschermend laagje op de aft en helpt zo bij het herstel van het mondslijmvlies. Dankzij de combinatie van slijmvlieshechtende polymeren, DNA en hyaluronzuur verkort deze beschermende gel de genezingstijd van aften. Gebruik van de gel samen met Curasept AfteRapid Mondspoeling versterkt het behandeleffect.

Ideaal voor lokale toepassing bij meerdere of terugkerende aften.

Gerbuikt Afterapid

Gedurende een week twee keer per dag een kleine hoeveelheid gel met de meegeleverde applicator rechtstreeks op de aft(en) aanbrengen. Minstens een uur na de applicatie de mond niet spoelen.  

Gebruik van de gel samen met Curasept AfteRapid Mondspoeling versterkt het behandeleffect.

Waarschuwingen

Alleen voor uitwendig gebruik. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Uit de buurt van warmtebronnen houden. Bij kinderen onder de zes jaar onder toezicht van een volwassene gebruiken.

Ingrediënten

Gepurificeerd water, propyleenglycol, vp/va-copolymeer, carbomeer, cellulosegom, calcium/natrium-pvm/ma-copolymeer, gehydrolyseerd RNA/DNA, leuconostic/radijs wortel ferment filtraten, hyaluronzuur, allantoïne, glycyrrhetinezuur, bèta-glucanen, glycerine, wortelextract van Ruscus aculeatus, bisabolol, manukabladolie, melaleuca alternifolia bladolie, o-cymen-5-ol, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, ammoniumglycyrrhizaat, natriumsaccharine, PEG-40 gehydrogeneerde castorolie, caprylylglycol, 1,2-hexaandiol, aroma, C.I. 42090.

Dit is een CE-gemedicaliseerd product.

Geadviseerd wordt om vóór gebruik de gebruiksaanwijzing goed door te lezen.