Curasept Afterapid DNA Mondspray 15 ml

Aften op een lastige plek in de mond zijn snel en goed te bereiken met de Curasept AfteRapid Mondspray. Deze mondspray verlicht de pijn, beschermt en verzorgt het aft-wondje. Dankzij de sterk werkzame ingrediënten zoals DNA en hyaluronzuur helpt Curasept AfteRapid Mondspray snel en doeltreffend bij het herstel van het mondslijmvlies. Gebruik van de mondspoelspray samen met het Curasept AfteRapid Mondspoelmiddel versterkt het behandeleffect.

Curasept Afterapid DNA Mondspray

Aften op een lastige plek in de mond zijn snel en goed te bereiken met de Curasept AfteRapid Mondspray. Deze mondspray verlicht de pijn, beschermt en verzorgt het aft-wondje. Dankzij de sterk werkzame ingrediënten zoals DNA en hyaluronzuur helpt Curasept AfteRapid Mondspray snel en doeltreffend bij het herstel van het mondslijmvlies. Deze mondspray tast de smaak niet aan, bevat geen alcohol en brandt niet.

Vegan-vriendelijke formule!

Gebruik van de mondspoelspray samen met het Curasept AfteRapid Mondspoelmiddel versterkt het behandeleffect.

Gebruik Afterapid DNA Mondspray

Indien nodig spray direct op de aft sprayen, mag meerdere keren per dag gebruikt worden.

Waarschuwingen

Niet doorslikken. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bewaren op een koele plaats, beschermen tegen zonlicht. Uit de buurt van warmtebronnen houden.

Ingrediënten

Gepurificeerd water, dicaprylyl ether, coco-caprylate/caprate, ceteareth-20, xylitol, glyceryl stearate, propyleenglycol, gehydrolyseerd RNA/DNA, leuconostic/radijs wortel ferment filtraten, hyaluronzuur, allantoïne, glycyrrhetinezuur, cetyl palmitaat, cetearyl alcohol, ceteareth-12, bèta-glucanen, glycerine, wortelextract van Ruscus aculeatus, bisabolol, manukabladolie, melaleuca alternifolia bladolie, o-cymen-5-ol, natriumbenzoaat, fenoxyethanol, natriumsaccharine, aroma, caprylylglycol, 1,2-hexaandiol, citroenzuur, C.I. 16255.

Dit is een CE-gemedicaliseerd product.

Geadviseerd wordt om vóór gebruik de gebruiksaanwijzing goed door te lezen.