Curasept Gel – 0.50% CHX 30ML

De gel is geschikt voor lokaal gebruik en is zorgvuldig samengesteld op basis van 0.50% chloorhexidine (CHX) en het innovatieve en gepatenteerde Anti Discoloration System (ADS).

Curasept Gel – 0.50% CHX 30ML

Verkrijgbaar: deonlinedrogist.nl of plein.nl

Curasept ADS 350 Gel 0.50% CHX is een grondig reinigende gel voor de verzorging van tandvlees, ook tussen de tanden. Lokaal aan te brengen bij implantaten en als ondersteuning bij de behandeling van parodontitis (tandvleesontsteking).

Anti Discoloration System (ADS). Dit systeem vermindert het ontstaan van tandverkleuringen en smaakverlies door de twee chemische reacties die leiden tot pigmentatie (verkleuringen) af te remmen, zonder hierbij de anti-plak werking in de weg te zitten. Bovendien geniet u dankzij de afwezigheid van alcohol van een irritatievrije poetsbeurt zonder branderig gevoel na afloop.

Gebruik

Lokaal aanbrengen op of tussen de tanden. Wanneer gebruik voor langere tijd nodig is, vraag dan uw tandarts of mondhygiënist om advies. Niet inslikken. Bewaren op een koele, donkere plaats, buiten het bereik van kinderen.