Mondspoelmiddel – 0,12% chx – 200 ml

Voor langduriger gebruik: 4 – 6 weken.

Mondspoelmiddel – 0,12% chx – 200 ml

Verkrijgbaar: deonlinedrogist.nl of plein.nl

Deze ADS Mondspoeling van Curasept is ideaal als ondersteuning voor de behandeling van gingivitis/parodontitis (ontstoken tandvlees), mucositis (ontstoken slijmvliezen) en peri-implantitis (ontstekingen rondom implantaten). Dit mondspoelmiddel is hiermee zeer geschikt voor mensen die een prothese, orthodontisch apparatuur of implantaten dragen, maar ook voor iedereen met extra gevoelig tandvlees.

Curasept ADS 212 Mondspoeling 0.12% CHX is een beschermend mondspoelmiddel voor langduriger gebruik op basis van 0.12% chloorhexidine en het innovatieve en gepatenteerde Anti Discoloration System (ADS). Dit systeem vermindert het ontstaan van verkleuringen van het gebit en smaakverlies door de twee chemische reacties die leiden tot pigmentatie (verkleuringen) af te remmen, zonder hierbij de anti-plak werking in de weg te zitten. Bovendien geniet u dankzij de alcoholvrije formule van een optimale mondhygiëne zonder irritaties en branderig gevoel.

Gebruik

Tweemaal daags gedurende 60 seconden spoelen met 10ml (eetlepel) onverdund product, bij voorkeur na het tandenpoetsen. Niet langer dan 4 tot 6 weken gebruiken of zoals aanbevolen door uw mondhygiënist, kaakchirurg of tandarts. Gebruik Curasept mondspoeling na gepoetst te hebben met de Curasept tandpasta voor het beste resultaat.

Waarschuwing

Voor een optimale werking van het ADS systeem: vermijd gedurende een uur na het gebruik van de mondspoeling verkleurende etenswaren (koffie, thee, rode wijn, etc.) en rook niet. Voor oraal gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Bevat sodium metabisulfide.

Ingrediënten

Aqua, Xylitol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Poloxamer 407, Ascorbic Acid, Sodium Benzoate, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Metabisulfite, Sodium Citrate, C.I. 42090.